Kungligheter

En pappas faster som bjuder på utflykt till slottet med titt på kungliga bröllopskläder och fika på Gamla stan -små saker som gör en, och i synnerhet en sexåring (!) väldigt, väldigt glad! Så fint att de här två får dela intresset för kungahuset och kan ha en trevlig eftermidddag på tu man hand. Generationer och relationer. Släktskap. Ålder är en verkligt obetydlig sak när allt kommer omkring. Livet är så vackert!

6 kommentarer

  1. Carey – Owen about injury of varese, said it happened out how knight players want to play games.”I was about to enter a 5 on 5 game, but after three seconds, varese is injured
    kyrie 4

  2. For Jordan and gregg popovich comments James never hit back, but just yesterday in the knight’s basketball stadium set aside a James training video, far look like illusions emerged both Owen, a carefully look just know is James
    kyrie 4

  3. Carey – Owen about injury of varese, said it happened out how knight players want to play games.”I was about to enter a 5 on 5 game, but after three seconds, varese is injured
    kyrie 4

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *