Hemma

Jag må längta bort och ut i världen väldigt mycket och väldigt ofta, men dagar som den här är hemma i vår alldeles egen trädgård den allra bästa platsen som finns! Våren, helgen och mormor och morfar här, barnen på strålande humör, så mycket glädje och kärlek och sommarkänsla som fyller hela luften!

När man får se de här två sjunga och spela tillsammans ♥ Elvira och mormor ♥

En sån där dag när till och med maten blir god och a.l.l.a. är nöjda!

Och man får syrénbuskar ansade och fina!

Och barnen bara leker och är lika lyckliga som man själv

Och framåt kvällen inser man att det är från och med nu det kommer att bli ett fasligt sjå att få dem i säng i rimlig tid, för vem vill egentligen sova dessa ljusa, ljuvliga sommarnätter?!

5 kommentarer

  1. Vilka härliga bilder! Och så kul att se dina föräldrar tillsammans igen.
    Jag har samma problem med nattning, för vem vill sova när solen skiner och det är varmt!? ❤️ Kraaam Somris

    1. Tack Somris! Ja det är fint att mamma och pappa kan komma tillsammans igen! Och visst är det ändå lite kärt besvär det här med läggning när det närmar sig sommar… vi släpper lite mer och mer för varje dag känns det som, alla går in för landning och får några slags extra superkrafter av att veta att det inte är så långt kvar! Kram kära, fina du

    1. Hehe, som en gammal tant… den här vintern har verkligen varit helt onaturligt lång, och när det snöade idag igen blev det liksom övermäktigt. Jag som älskar att vara ute, jag längtar inte ens ut! Det är illa. Vi får hoppas på århundradets varmaste sommar i gengäld! Kram och ses snart ju 😃

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *