Tuesday

Tuesday – choseday säger man visst om man ska tro mitt instagramflöde för dagen. Jag tycker det låter fint, så idag väljer jag modet att berätta lite och tro på mig själv igen.

Det har varit lite si och så med det sedan det var deklarationstider och revisorn fick mig att känna mig riktigt blåst i ordets alla bemärkelser. Det är besynnerligt svårt att komma ifrån känslan av att inte duga, inte kunna, det är farligt lätt att ge upp och sluta tro att man kan något.

Men idag väljer jag som sagt att tro! Jag håller ju ta mig tusan på att arbeta fram exakt det jag själv hade önskat mig under alla mina år med småbarn och dagbarn, världens bästa hjälp till den som har barn i sin vardag och känner att den vill hitta på roliga, vettiga aktiviteter och övningar tillsammans med dem men aldrig riktigt hinner planera och ordna alltihop. Ett stöd för den som känner sig osäker och en bekräftelse för den som gärna gör saker tillsammans med barnen men ändå tvivlar på att den räcker till. Inspiration till den som faktiskt önskar att få vara mer närvarande med barnen. Och det är så vansinnigt roligt att jobba med det här, så blir det ingenting annat av det så har det i alla fall gett mig det, en massa glädje under arbetets gång. Men idag tror jag, och då passar jag på att tro ordentligt, jag tror att det kommer bli en sensationellt bra grej som kommer att kunna försörja hela vår familj medan vi ger oss ut i världen! Bra val för en tuesday – choseday va!?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *