Fira, fira, fira

Så många saker att fira på en och samma dag!

Sommaren är här. Första juni och ingenting kan ändra på det. Äntligen får man säga det. Sommar!

Från och med idag har jag också den stora glädjen att få kalla mig skribent på den fantastiska bloggen Ett annat liv. Minns du den där dörren på glänt som jag inte riktigt vågade hurra över innan jag fått kliva över tröskeln var inne på andra sidan? Nu är jag där och jag hurrar för fullt! I morse blev jag presenterad och mitt första inlägg lades ut. Jag känner mig både glad och stolt och pirrig över att få vara en del av en blogg med så många duktiga skribenter och likasinnade läsare. En av de bloggar som betyder allra mest för mig själv, där får jag hopp och mod att tro på friheten!

Och så viktigast av allt – den 1:a juni, vår bröllopsdag, och idag firar vi femton år min man och jag. Femton år. Det är så stort. Så maffigt. Jag är så tacksam och glad över oss, att vi håller!

En favoritbild från den dagen ♥

Min tokiga, trygga, genomsnälla, kloka, busiga, tålmodiga man och lyckliga jag.

Vi har firat ikväll så kontrastrikt som väl bara vi kan, med lyxig skaldjursplatå och bubbel på fin restaurang och sedan take away-kaffe från 7-11 i bilen på väg hem!

Hurra för oss!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *