Tolv år

 

Precis på minuten tolv år på den här bilden. Min son. Mitt barn.

Jag läser om en vän som just börjat sin väg som förälder, fått ett litet barn för några dagar sen, och mina tårar rinner. För jag har också haft en liten bebis, jag vet hur uppslukande det är, jag har fått vara med i tolv år nu och jag vet att det går aldrig över. Ofantligt stor kärlek som rubbar alla ens cirklar och man tror inte kärlek kan vara starkare, men så bara växer och växer den mirakulöst och jag är fortfarande efter tolv lika förälskad i det här barnet som en gång var min bebis. Jag är gränslöst lycklig över att få vara hans mamma, mitt hjärta är ett öppet sår och samtidigt en tigrinnas, jag gör vad som helst för honom.

Wilmer. Min kärlek och min glädje. Så lugn, pålitlig och tålmodig. Så klok och ansvarsfull och strävsam, så smart och flitig. Så tillgiven, kramig och gosig. Så tystlåten och eftertänksam, snäll och omtänksam. Så rolig och påhittig.

Grattis på födelsedagen  älskade lilla unge!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *