Bowling

På senare år har våra barn inte önskat sig så många saker i presentjul och födelsedagar och så. Jag har haft lite svårt att bestämma mig om jag ska tycka det är tragiskt att de redan har så mycket att inget finns kvar att önska, eller om jag ska se det som en sund insikt att kunna vara nöjd med det man har och inte behöva önska sig för önskandets skull. Hur som helst så har det blivit en liten vana att barnen får en present där vi gör något tillsammans hela familjen, något som vi tror passar just födelsedagsbarnet extra mycket men alla kan ha roligt av. Wilmer har pratat hela våren om att han vill bowla och blev verkligt glad när det blev hans present. Igår var det dags, vi började med middag på favoritrestaurangen där popcorn, fotboll och burgare hör till.

Anledningen till att O’lerys är omåttligt populärt -popcorn före maten!

Pausunderhållning i väntan på notan.

Och så själva bowlingen. Åh vad duktiga de var, vad de kämpade på och så roligt vi hade! Alla barnen körde sin egen stil men med lika mycket inlevelse, och i sista omgången åkte jag på stryk och kom sist av alla… En sån sån fin och rolig kväll, vi får tacka Wilmer att han tjatat så mycket att vi kom oss för med att prova på att bowla tillsammans, hur har vi kunnat missa det så länge? v

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *