Förlåt Luleå

Om Hörsång blev helt rätt så blev väl Luleå precis tvärt om tror jag man kan säga. Säkert inget fel på Luleå i sig, men det kan vi inte säga så mycket om eftersom campingen vi bokade lite i all hast och sista minuten inte alls låg inne i stan som vi trodde utan långt bort på andra sidan älven. Synd. Vi var lite sugna på stad.

Och inget fel på campingen i sig heller, mer bara så att den inte passade oss. Raka motsatsen till den lilla idylliska platsen föll pladask för kvällen innan. En jättecamping med asfalterade vägar, butik, restaurang, minigolf, trampbilar, barnklubb, lekpark med hoppkuddar och folk, folk, folk vart man än vände sig. Fint och välordnat in i minsta detalj men helt utan charm.

Elvira var visserligen överlycklig att få studsa hoppkudde.

Uteserveringen på restaurangen var det heller inget fel på.

Men trots att maten var extra svindyr så blev vi inte mätta och fick spä på med micro-pasta från campingbutiken.

Strandtomten var ändå fin och vi hade första parkett mot Luleälven när Elvira gjorde sin kvällsgymnastik.

På morgonen hjälptes vi åt att packa ihop för att komma iväg före regnet.

Och förlåt Luleå, man kan inte döma ut en hel stad på grund av en campingplats, vi ska ge dig en chans till en annan gång. Men den här gången var det roligaste vi hade i Luleå att bunkra upp med mat inför Finland och Norge, och försöka trycka in en storhandling i en redan fullpackad bil. Det kommer aldrig att gå sa Wilmer. Det gick!

Roadtriping när den kanske inte är som allra bäst men helt okej ändå!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *