Om fria familjer

Fria familjer är alla familjer, inklusive familjen H, som lever eller längtar efter att leva ett annat slags liv!

Ett liv med mycket frihet under ansvar.

Det är familjerna som envisas med att tänka själva, följa sina hjärtan, välja sina egna vägar och ser att det finns så mycket, mycket mer än karusellen ekorrhjul!

Fria familjer är alla de som gått före, hittat en väg som fungerar och visar att det går!

Det är familjerna som står mittemellan, som familjen H, som väl på många vis klivit av ekorrhjulet men står och stampar och frågar och frågar -hur sjutton bär ni er åt ni som lyckas?! Hur -alltså hur- lyckas man upprätthålla livet utanför boxen och hur tar man det vidare till livet precis så som man vill ha det?!

Det är familjerna som snurrar runt för fullt i karusellen men känner sig rätt utmattade och åksjuka och bara letar efter en väg ut!

Här delar jag med mig av små och stora steg vi själva tagit, just är i färd att ta eller längtar efter att våga ta en vacker dag, för att kunna leva ett friare liv. Jag delar med mig av människorna, familjerna, berättelserna, som inspirerar mig, får mig att känna att jag inte är ensam och tro att det går, och som jag har något att lära mig av!

Och jag delar med mig av livet precis som det är. För hur mycket jag än vill förändra så vill jag inte glömma det som är här och nu! Jag vill drömma stort men ändå leva fullt ut i allt det enkla och vackra som händer runt omkring mig precis hela tiden!

Vem du än är, och vad som än har fört dig hit, välkommen! Jag är glad om vi kan göra det här tillsammans. Jag tror att frihet kan definieras på lika många sätt som det finns människor och jag är nyfiken på just din version. Dela gärna dina tankar i kommentarsfältet så kan vi lära av varandra och hjälpas åt att hitta vägen!

Har du en frihetshistoria du vill dela, din egen eller någon annans du vill tipsa om? Hör av dig till friamamijer@gmail.com så kanske den kan delas här!

 

Kommentarer inaktiverade.